10 oktober 2022

Agtech 2030 finns på plats när Elmia Lantbruk går av stapeln 19-21 oktober. Mässan samlar allt för lantbruket och kommer att belysa utmaningar och möjligheter för branschen kopplat till klimat och hållbarhet, som är årets tema.

Innovationsplattformen Agtech 2030 deltar som utställare och bjuder på intressant innehåll i sin monter. Kom och prata markpackning och hur risken för markpackning kan minskas med hjälp av Compaction Prevention System – en innovation från ett projekt inom Agtech 2030. Vi demonstrerar ”Agda” (Agtech Dashboard) – ett nytt projekt som ska skapa en interaktiv 3D-bild för beslutsstöd inom driften av lantbruket. Projektet utvecklas tillsammans med Agrotec och Vreta Utbildningscentrum. Vi finns även i montern för att berätta om vår kompisorganisation Smart Agri i Västra Götaland och vårt samarbete som går under namnet Smart Agtech, ett projekt som binder samman dessa två innovationsplattformar.

Elmia Lantbruk arrangeras i Jönköping och lockar besökare från hela landet. ​Det är en affärsarena där produkter och idéer möter marknaden, samarbeten startas och ny kunskap får fäste på resan mot ett ännu hållbarare lantbruk.

Läs mer på Elmia Lantbruks webbplats