14 maj 2024
Text från Linköpings Science Park

Kommande EU-lagstiftning påverkar inte bara affärsmodeller och hållbarhetsrapporteringar utan även hur vi får kommunicera. Begrepp som grönt, klimatsmart och miljövänligt blir förbjudet att använda i marknadsföring utan att ha stöd i fakta.

Så hur ska vi vara korrekta, utan att sluta vara inspirerande?  Nu finns det ett fönster för den som vill positionera sitt varumärke som en seriös, ansvarstagande och relevant spelare.

Välkommen på frukostmöte med Intellecta och Envima för att höra mer!
Intellecta och Envima bjuder på frukost! Begränsat antal platser – först till kvarn!

Morgonens talare

 • Lina Helmersson, Miljö- och hållbarhetskonsult, och Anna Axelsson, Vd,  från hållbarhetsföretaget Envima.
  Lina och Anna kommer prata om kommande EU-lagstiftning, som även påverkar hur vi får kommunicera.
 • Fia Jerdhaf, Seniorkonsult varumärke och kommunikation, och Karin Henriksson, PR- och kommunikationskonsult, från förändrings- och kommunikationsbyrån Intellecta.
  Fia och Karin kommer förklara hur vi undviker greenwashing och greenhushing, men fortfarande kommunicerar lagligt, trovärdigt och krispigt.

Program

 • 07:45: Dörrarna öppnas, frukost, mingel
 • 0800: Föredraget börjar

Brand bootcamp är nätverkträffen för dig som arbetar med eller pluggar marknadsföring och kommunikation. Vi träffas på enklaste sätt, minglar över en kopp kaffe och lyssnar på något intressant föredrag. Öppet för alla.

Vill du bidra med innehåll till nästa träff?

Få möjlighet att delta med dig av din kunskap och dina erfarenheter och bidra till din och dina branchkollegors utveckling. Ställ upp som talare/innehållsskapare/seminarieledare/vad du nu vill göra. Vårt upplägg är superenkelt: du bidrar med innehåll, vi paketerar, bjuder in och ordnar allt det praktiska. Hör av dig Fredrik Larsson, Linköping Science Parks kommunikationschef så hittar vi ett upplägg: fredrik.larsson@linkopingsciencepark.se

Anmäl dig här
 • Categories: Nyhet

  Nätverksträff: Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad

 • Categories: Evenemang

  5/6: Brand Bootcamp: Ny lagstiftning kring hållbarhetskommunikation

 • Categories: Nyhet

  Peter Borring om: Regenerativt Lantbruk