7 oktober 2024

På Elmia Lantbruk den 16–18 oktober 2024 erbjuder Elmia, i samarbete med Agtech Sweden, en unik möjlighet att utforska den senaste tekniken och innovationerna inom jordbruket på vår exklusiva innovationsarena med 22 medverkande utställare. Arenan blir ett levande område med framtidens jordbruksteknologi. Här kan du få en inblick i de senaste lösningarna och upptäcka hur tekniken kan bidra till ett mer hållbart och effektivt jordbruk.

Varför besöka innovationsarenan?

  • Upptäck framtidens teknik: Se den senaste tekniken och de innovativa lösningarna som kommer att forma jordbrukets framtid. Oavsett om du är lantbrukare, intresserad av ny teknik eller bara nyfiken, finns det mycket att lära och inspireras av.
  • Central plats för inspiration: Innovationsarenan är strategiskt placerad i Lobby Nord och blir ett nav för inspiration och nytänkande.
  • Möjlighet att nätverka: Här kan du möta branschledare, experter och innovatörer som alla arbetar för att driva branschen framåt. Det är en perfekt plats för att få nya insikter, knyta kontakter och kanske hitta framtida samarbetspartners.
  • Exklusiva presentationer och demonstrationer: På plats kommer du att få se demonstrationer av framtidens lösningar och teknologier, som kan förändra hur vi ser på och arbetar med jordbruket. På scenen i lobby Nord kan du ta del av flera spännande presentationer från medverkade utställare i innovationsarenana.

På plats under Elmia Lantbruk kommer ni även ha möjlighet att besöka gänget bakom Kunskapsnav för Jordbrukets digitalisering i deras monter, C05:20.

Du kan läsa mer om Agtech Sweden och de innovationer du hittar på Innovationsarenan: 

Här
  • Categories: Evenemang

    Hur kan lantbrukets digitalisering göras mer resilient?

  • Categories: Nyhet

    Gröna Näringslivsdagen – premiär

  • Categories: Evenemang

    Elmia Lantbruk 2024